Kılıç İlkokulu
Kılıç Köyü/ Çiftlikköy/ YALOVA
2263572006

VİZYON

Çalışanların ve öğrencilerin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü kaliteli Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek , Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.

BAŞARILAR

2022-2023 Eğitim öğretim yılında Trafikte Gör ,Görünür Ol temalı ilkokullar arası düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz il ve ilçe birincisi olmuştur. -2023 -2024 Eğitim öğretim yılında Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında ilkokullar arasında düzenlenen En İyi Cümle/Afiş yarışmasında öğrencimiz ilçe birincisi olmuştur.

Normal Öğretim

09:10 -14:50

Kalorifer Doğalgaz

Her saat ulaşım aracı mevcuttur.

Çiftlikköy ilçesine 12 Km.Yalova Merkeze 15 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz 11786 metrekarelik alanda 5000 metrekarelik bir kullanım alanına inşa edilmiştir. Mülkiyeti köy tüzel kişiliğine aittir.

Kontenjan Bilgileri

1 Okul Müdürü,1 Ana sınıf öğretmeni,4 tane sınıf öğretmeni,1 kadrolu hizmetli olmak üzere toplam 7 kontenjanımız vardır.Anasınıfımız 11,1 sınıfımız 12 öğrenci,2 sınıfımız 17 öğrenci,3 sınıfımız 10 öğrenci 4.sınıfımız 23 öğrenci olmak üzere toplam 73 öğrencimizle eğitim-öğretime devam etmekteyiz.

Sportif Etkinlikler

İlçemiz okulları arasında yapılan kısa mesafeli koşularda küçük boylarda iki öğrencimiz ikinci olmuştur.

Değerler Eğitimimize devam etmekteyiz

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

23 Nisan Ulusal Eğemenlik Bayramımız nedeniyle Altı Yabancı Ülkeden Okulumuzda Folklor gösterisi yapmak için 22/04/2016 tarihinde okulumuzu ziyaret etmek üzere geleceklerdir.